" "
rotterdam to brussels airport

Waar ligt de luchthaven van Brussel?

De luchthaven van Brussel (BRU) ligt in Zaventem. En hetzelfde bevindt zich in de rand van de hoofdstad, namelijk Brussel. Het is een internationale luchthaven en wordt beschouwd als een van de drukste luchthavens ter wereld. De luchthaven van Brussel wordt ook wel de luchthaven van Zaventem genoemd. En hetzelfde is de thuisbasis en ook het operationele hoofdkantoor van Brussels Airlines aanzienlijk.

Het ligt 6,5 NM ten noordoosten van de hoofdstad van België, dat is de stad Brussel. Momenteel worden jaarlijks 23 miljoen passagiers bediend door de luchthaven van Brussel.

Wat is de afstand van Rotterdam naar Brussels Airport?

De afstand tussen Rotterdam en Brussels Airport is 141 km. Het varieert echter afhankelijk van het gekozen vervoermiddel. De afstand over de weg tussen Rotterdam en Brussels Airport is 141,2 km.

De snelste reis kan met de trein maar liefst 1 uur en 21 minuten duren. Treinen zijn de beste optie voor woon-werkverkeer, omdat ze ook snel en goedkoop zijn. Met taxi's en persoonlijke voertuigen kan de reis soms ook wel 3 uur of langer duren.

Wat zijn de verschillende manieren om van Rotterdam naar Brussels Airport te komen?

Er zijn een aantal opties beschikbaar voor mensen om de luchthaven van Brussel te bereiken vanaf Rotterdam. Taxi's, bussen, treinen en persoonlijke voertuigen kunnen de mogelijke opties zijn voor degenen die van Rotterdam naar Brussels Airport willen reizen..

1. Via bussen

Bussen zijn de goedkoopste van alle beschikbare opties. Het duurt echter relatief langer om de bestemming te bereiken, aangezien de afstand over de weg 141,2 km is. Bussen kunnen ook een geweldige manier zijn om de luchthaven van Brussel te bereiken vanuit Rotterdam als tijd geen belangrijke factor voor je is!

Er zijn enkele busdiensten voor de luchthaven van Brussel die vertrekken vanaf het centraal station van Rotterdam zelf. De busdiensten zijn dagelijks beschikbaar en de bus rijdt twee keer per dag naar de luchthaven van Brussel.

2. Via treinen

Het duurt gemiddeld 1 uur en 46 minuten om met de trein naar Brussels Airport (BRU) te komen. En de treinen naar de luchthaven van Brussel vanaf Rotterdam kunnen vanaf het Centraal Station van Rotterdam worden gepakt. De snelste duur om de luchthaven te bereiken kan minder zijn dan 1 uur en 21 minuten.

Er rijden de hele dag zoveel treinen dat u iedereen kunt nemen tussen de Sprinter, Intercity of Express, volgens uw schema en vereisten. Op een dag rijden er ongeveer 48 treinen. Uw reis zou zijn met de Nederlandse Spoorwegen, kortweg NS en hetzelfde is de hoofd spoorwegmaatschappij van Nederland! 

3. Via taxi

Een taxi is ongetwijfeld een dure optie. Taxi's, vooral in Brussel, zijn in heel Europa veel duurder. Gedeelde ritten kunnen een geweldige optie voor u zijn en kunnen ook de goedkoopste blijken te zijn. Een lift vinden in delen is een taak, maar zou zeker de moeite waard zijn.

Wel kunt u een persoonlijke taxi boeken van Rotterdam naar Brussels Airport. maar hetzelfde zou relatief zwaar zijn voor uw portemonnee en is veel te duur!

4. Via persoonlijke voertuigen

Je kunt ook helemaal alleen rijden als je een rijbewijs en een voertuig hebt. Het zou een reis van ongeveer 2 uur worden. Aangezien de afstand over de weg 141,2 km is. Het is raadzaam om alle gerelateerde documenten bij de hand te hebben en het nemen van alle voorzorgsmaatregelen is ook noodzakelijk.

Hoe bereik je de luchthaven van Brussel met de taxi vanuit Rotterdam?

Taxi's zijn een dure aangelegenheid, maar geweldig in het bieden van comfort en gemak. De taxi's zijn ook gemakkelijk te boeken. U kunt de beste taxi service in Rotterdam boeken om u te redden. Het vooraf reserveren van taxi's kan een grote hulp zijn om de beste prijzen en gemakkelijke boekingsopties te krijgen.

En zodra de boeking is bevestigd, staat de taxi klaar voor de rit op de opgegeven ophaallocatie en -tijd. Het enige wat u hoeft te doen is gewoon zitten, ontspannen en genieten van de reis. Wanneer u uw bestemming bereikt, wordt u afgezet op de afleverlocatie die u tijdens het boeken heeft vermeld en zo krijgt u een geweldige rit!

Een probleemloze optie voor een absoluut leuke ervaring. Iemand die op zoek is naar comfort, gemak en een zorgeloze ervaring, zou ervoor moeten kiezen om de luchthaven van Brussel per taxi te bereiken vanuit Rotterdam. Een andere reden waarom taxi's een geweldige optie zijn, is dat Rotterdam geweldige taxiservices heeft en daarom krijg je een eerlijke kans om te vergelijken en de beste optie voor jezelf te boeken.

Wij kunnen u daarbij helpen, want wij bieden de beste taxi service in Rotterdam en onze getrainde professionals chauffeurs helpen u graag verder. U kunt onze taxiservice gewoon online boeken via onze website en we zijn er voor de komende tijd om u te helpen.

Ook bieden wij tarieven die goedkoper zijn in vergelijking met de markt en de metertarieven. We waarderen uw geld en tijd; vandaar dat we onze klanten helpen met een tijdige en betaalbare reis.

Hoe bereik je de luchthaven van Brussel met de trein vanuit Rotterdam?

U krijgt de mogelijkheid om een ​​van de 48 treinen te nemen die gemiddeld dagelijks van Rotterdam naar uw gewenste bestemming rijden.

Er zijn echter geen rechtstreekse treinen beschikbaar, maar de treinen rijden vanuit Rotterdam en uw bestemming is een halte, dus u kunt ervoor kiezen om met de trein te reizen. Het is een gemakkelijke, betaalbare en snelste optie om de luchthaven van Brussel te bereiken.

De treinen kunnen worden gepakt vanaf het Rotterdam Centraal Station.

De gemiddelde tijd die de trein nodig heeft om de luchthaven van Brussel (BRU) te bereiken is 1 uur en 46 minuten. De supersnelle treinen helpen je om de afstand in minder dan anderhalf uur af te leggen. Precies in 1 uur en 21 minuten.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) is de belangrijkste spoorvervoerder in Nederland waarmee u zou reizen. U krijgt de mogelijkheid om een ​​van de treinen te nemen die de hele dag rijden, inclusief Sprinter, Intercity of Express volgens uw gewenste tijden en dienstregelingen. U kunt de tickets ook online boeken voor een zorgeloze ervaring.

Een treinreis van Rotterdam naar Brussels Airport (BRU) is een echte aanrader. Het zou je in ieder geval helpen met een mooie ervaring; een prachtige schilderachtige reis, niet zo zwaar op de portemonnee, de snelste, een authentieke reiservaring, zoveel opties om te kiezen volgens de gewenste schema's en als laatste "een treinreis"! En wie zal het niet leuk vinden, toch?

Hoe bereikt u de luchthaven van Brussel vanuit Rotterdam met uw eigen voertuig?

Reizen met een eigen voertuig is een mooie manier om van de reis te genieten, maar er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden om de ervaring geweldig en niet hinderlijk te maken!

Als je voldoende ervaring hebt om deze stap te zetten, raden we je aan om door te gaan en als het je eerste keer is, maar je bent mentaal voorbereid om deze kans te grijpen, dan willen we dat je een paar dingen in gedachten houdt voordat je aan je reis begint!

 1. Houd alle documenten bij de hand, of het nu gaat om uw rijbewijs, paspoort, documenten van het voertuig, enz.
 2. Laat uw voertuig een dag van tevoren controleren en onderhouden.
 3. Probeer de wegen te kennen.
 4. Beveilig uw weg naar de juiste navigatie van de routes.
 5. Als u niet bekend bent met de routes, vergeet dan nooit om vooraf te zoeken en wat kennis op te doen.
 6. Maak kennis met de verkeersregels van die stad/plaats.
 7. Houd een EHBO-doos bij de hand.
 8. Volg de verkeersregels, controleer ze van tevoren en controleer of u ze allemaal volgt en of u ze kunt volgen of niet. Aangezien elk land zijn eigen regels heeft.
 9. Zorg voor reflecterende jassen in uw voertuig.
 10. Zorg ervoor dat de gevarendriehoeken in uw voertuig aanwezig zijn.
 11. Houd u aan de snelheidslimieten volgens de instructies.
 12. Controleer of uw voertuig een WA-autoverzekering heeft of niet. Het is een noodzaak in België.

Wees eindelijk veilig! Het duurt ongeveer 2 uur of langer om Brussels Airport (BRU) te bereiken vanuit Rotterdam, aangezien de reis 141,2 km is. U kunt de kaarten/navigatie  en borden volgen om de bestemming veilig te bereiken.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren om Brussels Airport te bereiken vanuit Rotterdam. Ook is de luchthaven van Brussel sterk verbonden met de stad Rotterdam in vergelijking met de luchthaven Schiphol. Het is aan jou om de modus te kiezen die het beste bij je past.

Als u van plan bent om de beste taxi service in Rotterdam te krijgen tegen betaalbare en relatief goedkopere prijzen, dan zijn wij slechts een telefoontje verwijderd. U kunt ons bereiken op https://www.grtc.nl/neem-contact-met-ons-op/, Onze professionals staan ​​voor u klaar om u met alle middelen te helpen.

U kunt ons beter leren kennen door onze website te bezoeken: https://grtc.nl/

Ik wens je een geweldige tijd

'
 • Whatsapp icon
 • Phone icon