" "

Taxi Rotterdam naar Brussel Airport

 • Beste luchthaven taxi
 • Altijd een privé Taxi
 • Altijd op tijd voor uw vlucht
 • 24/7 de beste taxiservice
 • Optie vooruit boeken

Taxi Brussel Airport reserveren?

Bel +31 - 638762799

Maak Een Reservering

Taxi van Rotterdam naar Brussel Airport

Begin uw reis met comfort en gemak door gebruik te maken van onze eersteklas taxi van Rotterdam naar Brussel Airport. Of u nu onderweg bent naar een zakelijke bijeenkomst in het buitenland of een ontspannen vakantie tegemoet gaat; onze toegewijde service staat garant voor een moeiteloze en plezierige reiservaring tegen eerlijke prijzen. Verken de mogelijkheden en maak van uw reis naar de Belgische luchthaven een zorgeloze ervaring.

Scherpe tarieven, betrouwbare chauffeurs en optimaal comfort

In de kern van onze taxi van Rotterdam naar Brussel Airport staat uw comfort en veiligheid centraal. Onze ervaren chauffeurs hebben als voornaamste doel om uw reis naar de luchthaven zo soepel als mogelijk te laten verlopen. Ze zullen u niet alleen voorzien in een efficiënte route naar uw bestemming, maar staan ook klaar om u te assisteren bij het dragen van uw bagage. Laat ons de verantwoordelijkheid voor het omgaan met verkeer en parkeren op ons nemen, zodat u zich volledig kunt concentreren op de reis die voor u ligt. Wel zo gemakkelijk, toch?

Wat zijn de voordelen van GRTC?:

 • Optimale veiligheid: Geniet van een zorgeloze reis zonder vertragingen bij het ophalen, waarbij uw veiligheid altijd onze hoogste prioriteit heeft gedurende de reis.
 • Uitzonderlijke chauffeurs en voertuigen: Onze gedreven chauffeurs behoren tot de top in hun vak, terwijl onze voertuigen voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van comfort en stijl.
 • Vertrouwelijke dienstverlening: Uw privacy is van uiterst belang voor ons. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, waardoor u met vol vertrouwen kunt reizen.
 • Bagage-assistentie inbegrepen: Laat uw zorgen achterwege, want onze attente chauffeurs helpen u niet alleen veilig naar uw bestemming te reizen, maar assisteren ook bij het dragen van uw bagage.
 • Flexibele betalingsopties: Bij ons heeft u de vrijheid om te betalen op de manier die u het beste uitkomt, of het nu contant, met creditcard, Mastercard, pin of American Express Visa is.
 • Altijd beschikbaar: Onze dienst staat 24/7 tot uw beschikking, zodat u op elk moment van de dag of nacht op ons kunt rekenen voor een betrouwbare en efficiënte taxirit van Rotterdam naar Brussel Airport.

Veelgestelde Vragen

Welke betaalmethoden zijn er?

Om uw betalingservaring probleemloos te maken, hebben we methoden zoals contant geld, pin, debetkaart, credit card, Visa-Mastercard en American Express beschikbaar voor onze klanten.

Biedt u terugbetaling bij annulering?

Het aanbieden van terugbetaling bij annuleringen is absoluut afhankelijk van de boeking criteria waaronder de boeking is gedaan. De boeking criteria zijn duidelijk beschikbaar voor de klanten op het moment van boeking.

Hoe kom ik de prijs van mijn reis te weten?

Aan het einde van uw rit worden de meterkosten weergegeven op de boordcomputer (BCT). U heeft ook de mogelijkheid om via e-mail, whatsapp, telefoon of mobiel navraag te doen.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

U kunt uw boekingen annuleren via de telefoon,e-mail of whatsapp; wat u maar handig vindt.

Wat als mijn vlucht vertraging heeft?

Wij kunnen u hier absoluut bij helpen. Als u ons helpt met uw vluchtgegevens, houden we de aankomstgegevens van de vlucht in de gaten en kunnen we u helpen met een gemakkelijke en tijdige reis naar de gewenste bestemming.

Hoe kan ik mijn boekingsgegevens bekijken?

Na een succesvolle boeking krijg je per e-mail, whatsapp of sms een bevestiging van de boeking en de bijbehorende informatie.

Welke voertuigopties heeft u?

We hebben opties zoals Normal auto, Station auto, en een persoonsbus . Afhankelijk van het aantal personen en de bagage die ze bij zich hebben, kan de boeking worden gedaan.

Waar vind ik de factuur voor mijn boeking?

U kunt de factuur voor uw boeking in de auto/busje zelf opvragen bij de chauffeur of u kunt deze ook via e-mail ontvangen in de vorm van een digitale factuur.

'
 • Whatsapp icon
 • Phone icon