" "
rotterdam taxi services

Weet je, in Nederland rijden er dagelijks meer dan 80 taxidiensten. Maar kent u de bekendste stad van Nederland, dat is Rotterdam, waar de beste Rotterdamse Taxi Services in 2023 zullen zijn. Om dat te weten te komen, gaan we verder.

Here Are The Top 10 Rotterdamse Taxi Diensten in 2023

1. Goedkoopste Rotterdamse Taxi Centrale (GRTC)

Goedkoopste Rotterdam Taxi Centrale heeft een aanbieder van goedkope taxidiensten in Rotterdam die actief is in Rotterdam, Nederland, en zich richt op het bieden van betaalbare vervoersopties aan passagiers.

De door GRTC aangeboden diensten kunnen zijn:

Luchthaven Taxi: Luchthaven Taxi Diensten bieden betrouwbare en gemakkelijke vervoersopties voor passagiers die aankomen op of vertrekken van de luchthaven, inclusief tijdig ophalen en wegbrengen, hulp bij bagage en ervaren chauffeurs die bekend zijn met de luchthaven procedures.

Zeehaven Taxi: Zeehaven Taxidiensten bieden betrouwbare vervoersopties van en naar de zeehaven, inclusief tijdig ophalen en wegbrengen, hulp bij bagage en ervaren chauffeurs die bekend zijn met zeehaven procedures.

Vrouwelijke taxi's: vrouwelijke taxidiensten geven prioriteit aan veiligheid, comfort en privacy voor vrouwelijke passagiers en kunnen aanvullende diensten bieden, zoals kinderzitjes, alleen voor vrouwen bestemde chauffeurs en andere voorzieningen.

Wat de tarieven betreft, kan Goedkoopste Rotterdam Taxi Centrale (GRTC) concurrerende tarieven aanbieden die lager zijn dan andere taxi dienstverleners in Rotterdam. Het is echter belangrijk op te merken dat tarieven per kilometer, per minuut of een combinatie van beide in rekening kunnen worden gebracht, met mogelijke toeslagen voor factoren zoals wachttijd.

Rotterdam Taxi Services van verschillende taxibedrijven biedt eersteklas diensten aan alle klanten, of het nu voor zakelijke behoeften of regelmatig is. Hierboven staan ​​de top 10 taxibedrijven die u hun uitzonderlijke taxi service bieden met comfort, veiligheid en betrouwbaarheid.

Boek Snel Uw Taxi Bij GRTC!

Boek nu uw rit en kom op tijd! Klik hier om uw taxi te reserveren en een betrouwbare en comfortabele rit naar uw bestemming te krijgen.

Boek Nu Uw Taxi

 

2. Uber

In Rotterdam biedt Uber doorgaans de volgende diensten:

 • UberX: Dit is de meest gebruikelijke en betaalbare service van Uber, die ritten aanbiedt in een standaard vierdeursauto voor maximaal vier passagiers.
 • UberBLACK: Dit is de premium service van Uber, die luxe voertuigen aanbiedt, zoals sedans of SUV's, met professionele chauffeurs.
 • UberVAN: Deze service is ontworpen voor grotere groepen van maximaal zes passagiers en biedt ritten in een busje of vergelijkbaar voertuig.
 • UberEATS: Dit is de maaltijdbezorgservice van Uber, waarmee gebruikers eten kunnen bestellen bij lokale restaurants en het op hun locatie kunnen laten bezorgen.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van specifieke diensten en prijzen kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip van de dag, de dag van de week en andere factoren. Je kunt het beste de Uber-app of -website raadplegen voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over diensten en prijzen in Rotterdam of een andere locatie. Prijzen voor Uber-taxidiensten in Rotterdam zijn meestal gebaseerd op factoren zoals afstand, tijd en vraag, en kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren.

3. Rotterdamse Taxi Centrale (RTC)

Rotterdamse Taxi Centrale (RTC) is een lokaal taxibedrijf in Rotterdam, Nederland, en als zodanig kunnen de Rotterdam Taxi Services en prijzen variëren. Als AI-taalmodel heb ik geen toegang tot real-time data, inclusief de huidige diensten en prijzen van RTC. Ik kan u echter wat algemene informatie geven op basis van mijn kennis tot september 2021.

RTC biedt doorgaans de volgende diensten aan in Rotterdam:

 • Taxiservice: RTC levert standaard taxiservices voor individuele reizigers of groepen binnen Rotterdam en omgeving. Dit kunnen sedans of andere soorten voertuigen zijn, afhankelijk van beschikbaarheid en vereisten.
 • Luchthaventransfers: RTC biedt vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport (RTM) en andere nabijgelegen luchthavens zoals Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en Brussels Airport (BRU).
 • Zakelijk vervoer: RTC kan zakelijk georiënteerde vervoersdiensten leveren voor zakelijke klanten of speciale evenementen, zoals autodiensten, pendeldiensten of evenementenvervoer.

Prijzen voor de diensten van RTC zijn echter meestal gebaseerd op factoren zoals afstand, tijd en type dienst, en er kunnen extra kosten of vergoedingen aan verbonden zijn. Het wordt aanbevolen om te informeren naar hun prijsbeleid bij het boeken van een rit bij RTC of een ander taxibedrijf.

4. Taxi Elektrisch Rotterdam

Taxi Electric Rotterdam is een taxibedrijf in Rotterdam, Nederland, dat zich richt op het bieden van duurzame en milieuvriendelijke vervoersoplossingen. Ze bieden doorgaans de volgende diensten aan:

 • Elektrische taxiservice: Taxi Electric Rotterdam is gespecialiseerd in het aanbieden van elektrische taxi's, die worden aangedreven door elektriciteit en geen uitstoot produceren, waardoor passagiers in Rotterdam en omgeving duurzaam kunnen vervoeren.
 • Luchthaventransfers: Ze kunnen vervoer verzorgen van en naar Rotterdam The Hague Airport (RTM) en andere nabijgelegen luchthavens zoals Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en Brussels Airport (BRU).
 • Zakelijk vervoer: Taxi Electric Rotterdam kan zakelijke vervoersdiensten aanbieden, zoals directieauto diensten, pendeldiensten of evenementenvervoer, met de nadruk op milieuvriendelijke elektrische voertuigen.

De prijzen kunnen echter variëren door verschillende factoren, waardoor het moeilijk is om één prijs tarief aan te wijzen voor een van de door Taxi Electric Rotterdam geleverde diensten.

5. Staxi Rotterdam

Staxi Rotterdam biedt doorgaans de volgende services:

 • Taxi Service
 • Luchthaventransfers
 • Zakelijk vervoer
 • Gespecialiseerde diensten

Het is echter belangrijk op te merken dat specifieke prijs tarieven kunnen variëren en het is het beste om de website van Staxi Rotterdam te bekijken of rechtstreeks contact met hen op te nemen voor de actuele en nauwkeurige informatie over hun diensten en prijs tarieven in Rotterdam.

6. DriveNow Rotterdam

DriveNow Rotterdam biedt doorgaans de volgende services:

 • Autoverhuur per minuut/uur: Gebruikers kunnen beschikbare DriveNow-voertuigen in Rotterdam vinden en reserveren met behulp van een smartphone-app, en ze vervolgens voor korte tijd huren. De prijsstelling is meestal gebaseerd op een tarief per minuut of per uur, inclusief brandstof- en verzekeringskosten.
 • Enkele reis: DriveNow stelt gebruikers in staat om een ​​voertuig op de ene locatie in Rotterdam op te halen en af ​​te zetten op een andere locatie binnen de aangewezen DriveNow-zone, wat flexibiliteit biedt voor enkele reizen zonder het voertuig terug te hoeven brengen naar de oorspronkelijke ophaallocatie.
 • Parkeer Flexibiliteit: DriveNow-voertuigen kunnen doorgaans worden geparkeerd op aangewezen parkeerterreinen binnen de DriveNow-zone, en parkeerkosten zijn meestal inbegrepen in de huurprijs, waardoor het voor gebruikers gemakkelijk is om te parkeren zonder extra kosten.

7. BIOS-groep

BIOS-groep biedt doorgaans de volgende taxidiensten aan in Rotterdam:

 • Reguliere taxi service
 • Luchthaventransfers
 • Zakelijk vervoer
 • Gespecialiseerde diensten

8. Taxi2airport 

Taxi2Airport is een platform dat het vooraf boeken van luchthaventransfers wereldwijd aanbiedt, ook in Rotterdam, Nederland. Ze bieden privévervoer diensten van en naar luchthavens, waaronder Rotterdam The Hague Airport (RTM), Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en andere luchthavens in de regio.

 • Privé luchthaven transfers: Taxi2Airport verzorgt privévervoer van luchthavens naar diverse bestemmingen binnen Rotterdam en omstreken. Dit kunnen sedans, minibusjes of andere soorten voertuigen zijn, afhankelijk van het aantal passagiers en bagage.
 • Enkele reis- en retour transfers: Gebruikers kunnen enkele reis- of retour transfers boeken van de luchthaven naar hun bestemming of vice versa, wat flexibiliteit biedt voor verschillende reisbehoeften.
 • Meet & greet-services: Taxi2Airport biedt mogelijk meet & greet-services waarbij een chauffeur op de passagier wacht bij de aankomstterminal van de luchthaven met een naambordje, wat het reizigers gemakkelijk maakt.
 • Optionele extra's: Taxi2Airport kan optionele extra's bieden, zoals kinderzitjes, extra bagageruimte of andere speciale verzoeken, afhankelijk van beschikbaarheid en vereisten.

9. Rotterdamse Taxi Dienst (RTD)

 • Reguliere taxi service
 • Luchthaventransfers
 • Zakelijk vervoer
 • Gespecialiseerde diensten

10. Faircab Rotterdam

Fair Cab Rotterdam is een taxi dienstverlener die actief is in Rotterdam, Nederland. Het is echter belangrijk op te merken dat diensten en prijs tarieven in de loop van de tijd kunnen veranderen, en het is het beste om de website van Fair Cab Rotterdam te bekijken of rechtstreeks contact met hen op te nemen voor de meest actuele en nauwkeurige informatie over hun diensten en prijs tarieven in Rotterdam.

Op basis van historische informatie biedt Fair Cab Rotterdam doorgaans de volgende diensten aan:

 • Reguliere taxi service: Fair Cab Rotterdam verzorgt standaard taxidiensten voor individuele passagiers of groepen binnen Rotterdam en omgeving. Dit kunnen sedans of andere soorten voertuigen zijn, afhankelijk van beschikbaarheid en vereisten.
 • Luchthaventransfers: Ze bieden vervoer van en naar Rotterdam The Hague Airport (RTM) en andere nabijgelegen luchthavens zoals Amsterdam Schiphol Airport (AMS) en Brussels Airport (BRU).
 • Zakelijk vervoer: Fair Cab Rotterdam biedt zakelijke vervoersdiensten voor zakelijke klanten of speciale evenementen, zoals directieauto diensten, pendeldiensten of evenementenvervoer.

Gespecialiseerde diensten: Fair Cab Rotterdam biedt gespecialiseerde taxivervoer diensten in Rotterdam zoals rolstoeltoegankelijke taxi's, luxe- of premium auto's of groepsvervoer voor grotere gezelschappen.

Boek Snel Uw Taxi Bij GRTC!

Boek nu uw rit en kom op tijd! Klik hier om uw taxi te reserveren en een betrouwbare en comfortabele rit naar uw bestemming te krijgen.

Boek Nu Uw Taxi
'
 • Whatsapp icon
 • Phone icon